OVB Allfinanz Romania: 1001 de … alegeri

Lista pentru cumparaturi, lista pentru birou, lista de la mama, lista pentru tata.

Ce mai, esti inconjurat de liste si mereu ai cate ceva de facut.

Daca ar fi sa masuram fiecare lucru pe care il ai de facut intr-o zi, cred ca am ajunge la concluzia ca 24 de ore nu iti sunt suficiente pentru a putea bifa fiecare lista in parte.

Cu toate acestea, ma intreb pe cate dintre aceste liste ai trecut ceva de genul «viitorul tau» sau «bunastarea ta».

Si cand spun asta nu ma gandesc acum la camasa aia frumoasa pe care ai vazut-o in weekend la Zara, la cursul de teatru sau la filmul pe care ti-ai propus sa il vezi saptamana asta.

Vorbesc despre a pune pe lista ceva de genul «un viitor mai luminos si mai sigur».

Adica, acea solutie care iti va da puterea financiara de a face la pensie tot ceea ce iti doresti cel putin la fel de usor ca acum.

Stim cum ar putea sa arate viata noastra la pensie, dar cu ajutorul unei asigurari de viata si a unei consultante finaciare personalizate, cele mai frumoase vise ar putea sa devina realitate.

In primul rand contra unei sume de bani – ce se poate plati lunar, semestrial, trimestrial sau anual – o asigurare de viata te protejeaza atat pe tine cat si pe cei dragi tie in cazul unui eveniment nefericit. In al doilea rand, asigurarea de viata te poate ajuta sa economisesti sume importante pentru mai tarziu oferindu-ti astfel un plus de siguranta pentru viitor.

Cu cat incepi mai devreme aceasta asigurare, cu atat costurile sunt mai mici, iar beneficiile mai mari. Nu exista prea tarziu atunci cand vine vorba despre viitorul tau, exista doar consultantul financiar potrivit si atent la nevoile tale.

Pentru un viitor mai bun pentru tine si cei dragi tie ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania. Alaturi de consultantii financiari OVB Allfinanz Romania vei gasi exact ceea ce ai nevoie

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele