OVB Allfinanz Romania: Altfel de obiceiuri

Romanilor le place sa petreaca. De aceea la noi orice zi din an se poate transforma foarte simplu intr-o adevarata fiesta daca ai la indemana doar calendarul crestin ortodox.

Nu ma intelegeti gresit, ador petrecerile, cadourile, rasetele, voia buna si crearea de amintiri memorabile, ce ma deranjeaza sunt micile averi cheltuite in acest sens pentru momente care trec neobservate si chiar in uitare.

Stiti vizitele la rudele mai putin simpatice, dar la care trebuie sa mergeti pentru ca asa dicteaza parintii si la care este musai sa te duci cu un piscot, o atentie?

Sau amica deloc amuzanta, iubita celui mai bun prieten al iubitului tau, pe care toata lumea se preface ca o place din politete, dar la ziua careia este absolut obligatoriu sa participi cu un cadou pe masura prieteniei dintre baieti?

As putea sa continui lista de momente care te consuma, dar cred ca idee este clara – in viata am facut destul de mult pentru ceilalti si am cheltuit timp si bani pentru a pastra niste aparente.

Ei bine afla ca nimic nu este obligatoriu, nimic nu trebuie iar in viata ta este in primul rand vorba despre tine – tu esti cea mai importanta persoana si este important sa investesti timp si energie in a te dezvolta cat mai armonios.

Daca ai reusi sa eviti rudele deloc simpatice, sau pe amica cu care, de fapt, nu iti place sa iesi la cafea, vei incepe sa observi ca iti raman bani din salariu, ai mai mult timp liber pe care sa il petreci facand ceea ce iti place, per total vei observa o stare de bine.

Eliminand o serie de obiceiuri nocive vei face loc pentru altele, mult mai sanatoase pentru viitorul tau.

De exemplu din economiile obtinute prin eliminarea unor cheltuieli inutile vei putea investi sume importante intr-un produs financiar de economisire de tipul unei asigurari de viata cu acumulare de capital.

Acest tip de asigurari de viata iti asigura confortul financiar dorit si in acelasi timp te protejeaza de orice tip de schimbare.

Asigurarile de viata inseamna acces la solutii medicale de ultima generatie in caz de accident, precum si protectie financiara a celor dragi in cazul producerii evenimentului asigurat. In acelasi timp aceste produse iti vor aduce acel capital de care ai nevoie atunci cand vrei sa faci o schimbare importanta in viata ta.

Asigurarile de viata mai inseamna si un parteneriat. Pentru ca vorbim despre un produs pe care il vei avea in viata ta timp de cateva decenii, ai nevoie de un partener de incredere, ai nevoie de un consultant financiar care sa iti ofere cele mai bune solutii financiare, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Alege sa iti schimbi obiceiurile pentru tine si viitorul tau.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele