OVB Allfinanz Romania: Avem nevoie sa stim ca sanatatea nu este un lux

Si acum imi amintesc ultima vizita la un spital de stat.

Imi amintesc teama cu care ma uitam in jur, inghesuiala din momentul in care doctorul ii confirma tatalui meu ca are cancer si intreruperile constante ale celorlalti pacienti care nu mai aveau rabdare cu un om bolnav care nu era al lor. Toate acestea se intamplau pe holul unui spital de stat iar sufletul meu era cat un purice, iar al tatei nici nu pot sa imi imaginez.

In aceeasi zi, la doar cateva ore distanta am incercat varianta civilizata la fix 180 de grade: cabinetul intim si cald al unui medic uman pe care l-am gasit intr-un spital privat.

Daca fac un calcul matematic simplu diferenta de pret nu a fost atat de mare, mai ales daca iau in calcul ce am simtit si confortul pe care l-am avut in cele 2 momente.

Sanatatea publica are anumite carente si le stim, poate chiar ne-am resemnat .

Cu ce nu este normal sa ne resemnam este o sanatate second hand; cu doctori epuizati si agasati de numarul mare de pacienti care asteapta sa fie consultati simultan sau sa ne lasam invinsi de sistem iar nu de boala.

Sanatatea ta nu este un lux. Sanatatea ta este cel mai pretios lucru pentru tine si oamenii care te iubesc si este accesibila .

Sanatatea inseamna in primul rand preventie, adica sa mergi la toate controalele acelea anuale de mic, iar apoi cand esti mare sa nu ignori diverse simptome pentru ca sigur e de la curent, sau pentru ca ai mancat picant sau iar ai sarit peste micul dejun. Sunt sigura ca un medic mai cald (a se citi si odihnit) sau un cabinet curat si modern ar putea sa te ajute in decizia de a face aceste controale regulat. Si mai stiu ca sanatatea despre care iti povestesc nu este un lux si ca o poti accesa printr-o asigurare de sanatate privata.

Asigurarile de santate privata sunt acele produse care, contra unei sume lunare modice iti ofera acces la un numar mare de analize si controale importante pentru sanatatea ta.

Astazi pe piata sunt nenumarate clinici private si fiecare isi comercializeaza pachetele de sanatate si iti este greu sa alegi un produs pentru ca ai impresia ca ai nevoie de toate.

De fapt ai nevoie de un consultant in asigurari care sa te ajute sa afli ce ti se potriveste acum dar si pe termen lung.

Consultantii OVB Allfinanz Romania sunt cel mai potrivit partener care sa te ajute sa faci aceasta alegere. De ce ? Pentru ca in portofoliile acestora vei gasi mereu cele mai noi si mai complete produse OVB de asigurari de sanatate, iar asta pentru ca ne pasa de tine si ne dorim sa fi mereu sanatos.

Sanatatea ta nu este un lux. Ai nevoie doar de consultantul si produsul potrivit tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele