OVB Allfinanz Romania: Bunicul preferat

Cred ca fiecare dintre noi are preferinte pentru unii dintre bunici. Nu este ca si cum nu i-am iubi pe fiecare in parte, dar unii dintre ei au un loc aparte in inima noastra.

Bunicii mei preferati erau cei din partea mamei. Aveau suficiente reguli incat sa ma intorc intreaga acasa in fiecare zi dar si cat sa ma distrez explorand ulitele satului sau, daca era frumos afara, si campurile din imprejurimi.

Ii iubeam si pentru ca ma lasau sa iau toate animalele in casa sau ca imi faceau mai mereu toate poftele culinare in speranta ca ma mai ingras si eu un kg.

Dar ii iubeam si pentru ca imi pareau mereu puternici si gata de a darama muntii. Se trezeau cu noaptea in cap si cat era soarele pe cer ei roboteau de zor.

Imi pareau invincibili si de neoprit, erau ca niste supereroi.

Timpul dar si sistemul public pe pensii nu iarta pe nimeni, iar supereroii mei au ajuns sa duca o lupta dificila atat cu neajunsurile unei pensii neadaptate la preturile curente, cat si cu un organism care are nevoie de ingrijire, intr-un sistem de sanatate care nu are timp si loc pentru batrani.

Nu se plang, dar le vad chinul si ma intreb cum as putea sa nu le repet destinul.

Cum? De exemplu, cu ajutorul unei pensii private facultative.

Pentru doar 50 de lei in fiecare luna, in 30 de ani poti avea un capital aditional cu ajutorul caruia iti poti ajusta venitul la momentul retragerii din activitate. Cu cat suma pe care o economisesti lunar este mai mare, cu atat va creste si confortul tau financiar la pensie.

Iti este greu sa ai incredere astazi intr-un sistem care te va sustine dupa 30 de ani de contributii? Nu ai de ce.

Pensia facultativa este un produs care are mai multe parghii de siguranta si indiferent de ce se va intampla in urmatoarele decenii, pensia ta va fi in siguranta.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pensii privat, despre cum va arata omenirea, statistic vorbind, peste 30 de ani, dar si pentru a afla cum poti sa te protejezi pe termen lung, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania pentru a afla care sunt solutiile potrivite tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele