OVB Allfinanz Romania: Ce inseamna a te realiza?

Toata lumea isi doreste sa se realizeze. Ca vorbim despre a avea apartamentul nostru, despre casa cu un petic de verdeata si un balansoar, despre multi cai putere sau vacante de orice fel, toate sunt dovezi ale realizarii noastre. Sau altfel spus, sunt dovezi pentru ceilalti ca am ajuns undeva.

Dar ce se intampla cu ziua de maine?

Ce se intampla cand obosesc calutii, cand gazonul se usuca sau nu ne mai plac culorile apartamentului? O luam de la capat. Cautam mereu noi si noi motive pentru a cheltui – atentie, cheltui – sume importante de bani pentru a le demonstra celorlati ceva ce nici noi nu mai stim de unde a plecat.

Iar atunci te intreb: ce inseamna cu adevarat a te realiza?

Poate a scrie o carte pe care cel putin 1 om sa o rasfoiasca cu placere?

Poate a avea o familie frumoasa careia sa ii oferi toata dragostea ta?

Poate a avea un pui de om pe care sa il sustii in a-si indeplini cele mai nastrusnice vise?

Poate a avea siguranta ca cei pe care ii iubesti stiu asta?

Sunt foarte multi de poate, dar totusi linistea pe care ti-o aduce sentimentul de siguranta este cel mai sigur sentiment din lume, cu toata repetitia de rigoare.

Sentimentul de siguranta este dat de certitudini. Iar faptul de a avea ziua de maine asigurata poate fi o certitudine.

Asigurarile de viata pot deveni certitudini si pentru tine si familia ta.

Cu ajutorul unei asigurari de viata clasice ii poti proteja in cazul unui eveniment neprevazut (fie el accident sau chiar deces). Pentru sume ce incep si de la cativa lei pe luna un astfel de produs te protejeaza financiar si medical atat pe tine cat si pe cei dragi in cazul producerii unui eveniment neprevazut si chiar ar putea face diferenta dintre un deznodamant fericit si unul mai putin fericit.

Asigurarile de viata inseamna acces la solutii medicale de ultima generatie in caz de accident, precum si la protectie financiara a celor dragi in cazul producerii evenimentului asigurat.

Asigurarile de viata mai inseamna si un parteneriat. Pentru ca vorbim despre un produs pe care il vei avea in viata ta timp de cateva decenii, ai nevoie de un partener de incredere, ai nevoie de un consultant financiar care sa iti ofere cele mai bune solutii financiare, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Alege realizari pe termen lung, alege sa te stii in siguranta.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele