OVB Allfinanz Romania: Cel mai bun prieten

Pentru deciziile importante cei mai multi dintre noi simtim nevoia sa ne sfatuim cu persoanele apropiate noua. Ca ne intoarcem catre sot sau, dupa caz, sotie, catre cel mai bun prieten sau chiar vecinul de alaturi, ideea este ca a discuta despre ce ne macina ne este de ajutor.

Un aspect foarte important al vietii mele, si probabil a multor altora, este viitorul si siguranta acestuia.

Astazi totul este cat se poate de bine si ma bucur alaturi de cei dragi mie de un un stil de viata confortabil, de un loc de munca stabil, de aprecierea sefilor si colegilor mei.

Viata mea acum este intr-un loc bun.

Dar ce imi garanteaza ca acest lucru va dura pana la momentul pensionarii mele, dar si mult timp dupa?

Din fericire, exista si astfel de garantii.

Te poti bucura de protectie pe termen lung cu ajutorul mai multor solutii financiare potrivite tie si nevoilor tale.

De exemplu, pensia facultativa este genul de produs pe care il achizitionezi in tinerete pentru a te bucura la retragerea din activitate.

Astfel, pentru a ajunge la 100% din venitul tau din momentul dinaintea pensionarii ai nevoie de pensia privata si mai ales de cea facultativa.

Pensia facultativa are rolul de a-ti suplimenta veniturile intr-un mod cat mai natural si de a te ajuta sa iti pastrezi stilul de viata cu care esti obisnuit.

Pensia facultativa este menita sa iti completeze veniturile generate de contributiile pe care le platesti la fiecare salariu catre pensia de la stat (pilonul 1) si cea administrata privat (pilonul 2).

Astfel, la momentul retragerii din activitate piloanele 1+2+3 ar putea sa iti ofere un stil de viata similar celui cu care esti obisnuit.

Stiu ca poate iti este greu sa alegi ceea ce ti se potriveste dintre toate produsele existente pe piata.

De aceea ai nevoie un partener de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania. Consultantii OVB Allfinanz Romania te vor ajuta sa identifici care sunt nevoile tale financiare actuale si viitoare, iar astfel sa alegi cea mai potrivita solutie pentru tine acum si pe viitor.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele