OVB Allfinanz România: Cine vrei să fii?

Într-o lume aflată în continuă schimbare este extrem de important să știi cine ești, dar și cine ai vrea să fii pe termen mediu spre lung.

Este important să îți știi punctele forte la fel de bine ca pe cele slabe, să știi ce poți să le oferi celor din jur și mai ales ce poți să îți oferi ție și celor dragi ție. De acest lucru depinde în foarte mare măsură viitorul tău și siguranța lui.

Angajatul, indiferent de mărimea companiei pentru care lucrează, beneficiază de siguranța pe care i-o conferă gradul lui de specializare în domeniul în care activează. Cu toate acestea, într-o lume extrem de competitivă oricând poate să apară un altul mai competent, mai isteț sau pur și simplu mai dispus să facă anumite sacrificii.

De aceea, în ciuda beneficiilor pe care ți le aduce statutul de angajat, întotdeauna vei fi în alertă după posibili competitori.

Există și meserii în care competiția este menită să te ajute să te dezvolți cât mai mult și mai armonios. Meserii în care tu stabiliești care este raportul de ore lucrate versus cele libere, precum și venitul pe care îl ai. O astfel de meserie este cea de consultant financiar.

Consultantul financiar este:

  • o persoană extrem de informată privind cele mai bune și mai noi produse de asigurări de viață care te vor ajuta să economisești și să protejezi ceea ce contează pentru tine
  • o persoană responsabilă deoarece îți prezintă produse a căror contribuție și protecție se întind pe câteva decenii
  • o persoană atentă la nevoile tale și care îți va prezenta doar acele produse care ți se potrivesc ție în mod particular
  • o persoană carismatică și comunicativă care te va face să te simți în largul tău atunci când vorbești atât despre visurile tale cele mai mărețe, precum și despre grijile tale privind viitorul și stabilitatea financiară

Domeniul financiar este unul extrem de dinamic care îți permite să îți creezi un program de lucru în funcție de ambițiile tale financiare, dar și de timpul pe care dorești să îl petreci cu cei dragi.

Asigurări de viață, pensii private, asigurări de sănătate, câștiguri importante, visuri îndeplinite, independență financiară, timp liber, evoluție, pe toate le găsești alături de echipa OVB Allfinanz România.

Întrebarea cine vrei să fii poate să primească un răspuns nou, dar care să îți aducă multe beneficii pe termen lung. Tu știi cine vrei să fii?

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele