OVB Allfinanz Romania: Comoara

Am vazut recent filmul Comoara al lui Corneliu Porumboiu premiat la Cannes cu premiul Un Certain Talent.

Senzatia pe care mi-a lasat-o filmul a fost ca alerg mereu dupa calea usoara sau pe scurt, dupa scurtatura catre happily ever after.

Ce am invatat insa in cei 30 si de ani de viata este ca nu exista scurtaturi pentru ce este cu adevarat important.

Da, exista scurtaturi pentru drumul catre mall-ul cel nou, dar nu si spre o cariera de succes sau pentru o viata de familie implinita.

Iar povestile din batrani in care un bunic a ingropat o oala cu galbeni cel mai probabil sunt doar povesti menite sa dea o aura de mister stramosilor. Comorile adevarate sunt cele pe care le cream sau le agonisim noi insine.

Banii pusi deoparte astazi pentru maine sau anul urmator sunt o adevarata comoara la fiecare achizitie importanta din viata noastra.

Singura problema cu banii pusi la saltea este ca sunt mult prea aproape de tine, iar tu poti sa le gasesti foarte multe intrebuintari. Prea multe daca as putea spune.

De aceea ai nevoie de o solutie care sa iti protejeze banii de tine dar si de inflatie.

Ai nevoie de un produs de investitii de tip asigurare de viata cu componenta investitionala (cunoscuta si sub numele de asigurare unit-linked).

Pentru cei mai multi dintre noi solutiile de economisire si protectie oferite de institutiile financiare, desi prezinta castiguri frumoase, ne sunt aproape necunoscute. Sau daca stim cate ceva despre ele, nu ne inspira incredere.

Dar avem o solutie pentru tine – consultantii OVB Allfinanz Romania.

De ce un consultant OVB Allfinanz Romania?

Pentru ca in primul rand, te va asculta, deoarece pentru noi este important sa stim exact ce iti doresti acum dar si in viitor.

In al doilea rand, iti va oferi consultanta financiara personalizata. Adica, in functie de nevoile tale dar si de profilul tau investitional, iti va prezenta doar acele produse potrivite tie.

Daca vrei sa iti indeplinesti visurile, ai nevoie de un partener de incredere. Ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele