OVB Allfinanz Romania: Confort

In mare parte deciziile pe care le iau au la baza nevoia mea de confort si desigur, confortul pe care respectiva decizie mi-l va aduce pe termen cel putin mediu.

De exemplu canapeaua din sufragerie a devenit parte din familia mea pentru ca este confortabila si asigura cea mai buna vizionare a unui film din sufrageria familiei.

Sau alegerea locului de munca ia in calcul inclusiv timpul pe care il petrec pe drumul spre si dinspre birou, calatoriile lungi sau cu mai multe mijloace de transport aducand putin confort saptamanii mele corporatiste.

De aceea, atunci cand ma gandesc la viitorul meu si al familiei mele confortul meu si al acestora din urma este foarte important pe lista prioritatilor mele.

Dar ce inseamna pentru mine confort pe termen lung?

De exemplu sa am posibilitatea de a ma retrage din campul muncii undeva inainte de 65 de ani – care va fi cel mai probabil varsta la care va trebui sa ma pensioneze – si sa ma bucur de timp liber, plimbari relaxante, vacante cu nepotii, pe scurt sa traiesc visul fiecarui pensionar strain.

Cum? De exemplu, cu ajutorul unei pensii private facultative.

Pentru doar 50 de lei in fiecare luna, in 30 de ani poti avea un capital aditional cu ajutorul caruia iti poti ajusta venitul la momentul retragerii din activitate. Cu cat suma pe care o economisesti lunar este mai mare, cu atat va creste si confortul tau financiar la pensie.

Iti este greu sa ai incredere astazi intr-un sistem care te va sustine dupa 30 de ani de contributii? Nu ai de ce.

Pensia facultativa este un produs care are mai multe parghii de siguranta si indiferent de ce se va intampla in urmatoarele decenii, pensia ta va fi in siguranta.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pensii privat, despre cum va arata omenirea, statistic vorbind, peste 30 de ani, dar si pentru a afla cum poti sa te protejezi pe termen lung, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania pentru a afla care sunt solutiile potrivite tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele