OVB Allfinanz Romania: Cum ar fi sa cunoastem viitorul?

De cate ori nu am auzit (sau spus) ca daca as cunoaste viitorul, alegerile mele ar fi cele mai bune.

Este doar o forma de amagire foarte uzitata de cei mai multi dintre noi.

Istoria – fie ea si cea mai recenta – este cel mai bun viitor pe care il poti cunoaste.

De exemplu economisitul, sau lipsa acestuia. Lipsa unor economii si efectele acesteia asupra vietii tale viitoare le putem vedea fiecare la familiile noastre.

De exemplu, ai mei nu au economisit pentru batranete sau zile negre. Au trait in prezent si s-au ocupat mereu de problemele cotidiene, care stim sunt multe. S-au gandit mereu ca maine, luna viitoare sau anul viitor vor fi mai bune si vor putea sa si economiseasca. Doar ca acel viitor mai bun nu a aparut inca si nici nu i-a scutit de imbatranit.

Timpul trece in mod egal pentru fiecare dintre noi si doar alegerile pe care le facem in fiecare zi ne pot aduce o viata mai buna, mai sanatoasa si mai fericita.

De exemplu, daca as alege sa nu imi cumpar inca o bluza pentru colectia mea déjà extinsa si as economisi acei bani pentru viitor, ar fi o alegere inteleapta iar peste un numar de ani as putea sa imi cumpar mai mult de o bluza.

Sunt gesturi marunte dar care pot sa insemne foarte mult atat pentru tine cat si pentru cei dragi.

De aceea nu exista un moment mai bun pentru a incepe sa economisesti decat atunci cand esti tanar.

Asigurarile de viata cu componenta de economisire achizitionate la prima sau a doua tinerete sunt cea mai buna investitie pentru viitorul tau.

Asigurarile, pe langa componenta lor de protectie, au si o alta de economisire. Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci.

Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania. Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi.

Cunoaste-ti viitorul si alege intelept astazi pentru maine.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele