OVB Allfinanz Romania: Curatenie

Cu ocazia sarbatorilor de iarna care ne bat la usa si se tot anunta inca din luna octombrie a acestui an, m-am apucat sa fac curatenie.

Problema mea cea mai mare este ca acest proces este tare anevoios deoarece implica si curatenie in dulapuri. Toti cei apropiati mie stiu ca indiferent cate dulapuri si sertare as avea, toate ar fi pline in orice moment din an.

Poate parea ca am o problema cu shoping-ul, dar mi s-a parut ca toate achizitiile de anul acesta au avut o logica si in mod cert si-au meritat banii. Desigur, realitatea este putin diferita si o stiu.

Daca ar fi sa ma gandesc serios la cate dintre achizitiile facute peste an mi-au fost necesare, cred ca as putea spune ca 50%. Restul de 50% au fost mofturi, multe dintre ele chiar uitate undeva intr-un colt.

Daca ar aparea acum o urgenta ce ar prespune sa am acces la o suma importanta de bani, ei bine mi-ar fi putin mai dificil sa ma descurc deoarece o mare parte din banii mei sunt investiti in lucruri.

Dar sa vorbim si despre plusurile pe care mi le-a adus ultimul an si anume acela ca am invatat un lucru important – nu este niciodata nici prea tarziu si nici prea complicat sa investesti in siguranta ta si a celor dragi tie cu ajutorul unor produse financiare de tipul asigurarilor de viata.

Asigurarile de viata reprezinta produsele financiare perfecte pentru a te proteja de surprizele neplacute care ar putea aparea in viata ta.

De exemplu, o asigurare de viata clasica este produsul ideal pentru a te proteja pe tine, dar mai ales pe cei dragi tie in cazul unui accident oferindu-ti protectie in urmatoarele cazuri :
• pierderea capacitatii de munca – in cazul in care suferi un accident care iti provoaca pierderea capacitatii de munca, vei fi scutit de plata primelor de asigurare;
• invaliditatea permanenta – daca suferi un accident in urma caruia vei ramane cu invaliditate permanenta, vei benefica de suma asigurata pentru acest risc;
• supravietuirea – la expirarea contractului de asigurare vei primi banii aferenti sumei asigurate fie sub forma de rate, fie intr-o suma unica.

Asigurarile de viata mai inseamna si un parteneriat. Pentru ca vorbim despre un produs pe care il vei avea in viata ta timp de cateva decenii, ai nevoie de un partener de incredere, ai nevoie de un consultant financiar care sa iti ofere cele mai bune solutii financiare, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Incepe curatenia de final de an prin a elimina obiceiurile care iti dauneaza si alege un viitor mai sigur.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele