OVB Allfinanz Romania: Curs de relaxare financiara rapida

Anul acesta am aniversat 10 ani de cand lucrez cu norma intreaga si ma numar printre cei cu venituri peste medie, un stil de viata suficient de cosmopolit cat sa ma simt bine cu mine si un nivel general al calitatii vietii peste medie.

La fel ca existenta-mi pestrita in care se amesteca ore prea multe de lucru si iesiri in oras in localuri interesante, grupul de prieteni si cunoscuti este la fel de pestrit.

Astfel, printre cunoscutii mei se afla oameni care isi economisesc cea mai mare parte a venitului iar existenta lor cotidiana imi pare din exterior lipsita de culoare si gust – cu alte cuvinte nu ies in oras aproape deloc, hainele pentru ei sunt o simpla necesitate motiv pentru care achizitioneaza unele noi doar in momentul in care cele vechi s-au deteriorat etc. – precum si oameni care pare ca traiesc viata din plin, ies in oras, socializeaza, urmaresc cele mai noi trenduri atat in tehnologie, cat si in fashion si in general imi pare ca se simt bine.

Acum intrebare care imi vine in minte este – care dintre cele doua categorii de cunoscuti vor avea de castigat pe termen lung?

Ca in majoritatea cazurilor, cred ca adevarul este undeva la mijloc. Cu alte cuvinte sunt de parere ca in viata trebuie sa existe echilibru, sa stii care este destinatia, spre ce vrei sa te indrepti, iar in tot timpul asta sa te bucuri de calatorie.

Echilibrul intre tinerete, bucurii marunte si un viitor sigur l-am gasit in solutiile financiare de economisire pe termen lung pe numele lor  asigurari de viata.

Asigurarile de viata sunt genul de produse care nu te costa foarte mult daca alegi sa le platesti lunar – mai exact cateva sute de lei – dar in schimb reprezinta o alegere pe termen lung, pe cateva decenii mai exact.

Cu toate acestea ceea ce iti pot aduce acum este siguranta mentala ca faci ceva pentru viitorul tau care nu te impiedica insa sa te bucuri de ceea ce viata iti ofera acum, iar pe termen lung te ajuta sa economisesti o suma importanta de bani care te-ar putea ajuta sa te pensionezi chiar si la 50 de ani daca vrei.

Asigurarile de viata sunt acele produse care:

  • Te protejeaza in cazul unui accident;
  • Iti protejeaza financiar si medical familia in cazul unui accident oferindu-ti acces la cele mai noi solutii medicale de pe piata;
  • Iti protejeaza familia in cazul in care tu nu mai poti face acesta;
  • Te ajuta sa economisesti sume importante de bani pe termen lung care te vor ajuta sa iti indeplinesti toate obiectivele;
  • Iti protejeaza viitorul de tine insuti, obligandu-te sa economisesti sume importante in loc sa cheltui tot venitul tau.

Desigur, alegerea unui astfel de produs nu este o treaba pe care sa o lasi la voia intamplarii ci ai nevoie de un partener de incredere, care sa te ajute sa alegi cel mai potrivit produs pentru tine. Suntem diferiti dar o viata mai sigura si mai buna este pe lista celor mai multi dintre noi iar o astfel de decizie o putem lua doar alaturi de oameni de incredere.

Un consultant financiar bun iti va oferi un produs care sa ti se potriveasca tie, in functie de nevoile tale si de cum iti doresti sa fie viitorul tau.

Alege un curs de relaxare financiara rapida astazi si un partener de incredere – OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele