OVB Allfinanz Romania: De ce este bine sa mergi in vacanta si sa economisesti

Anul acesta am aniversat 10 ani in campul muncii cu program de 8 ore si o ora pauza de masa.

Timp de 10 ani am crescut in diverse moduri si forme – aici ma refer la greutate – dar cert este ca viata mea de acum nu seamana cu cea pe care mi-o imaginam in ultimii ai ai liceului sau in facultate.

In acesti 10 ani de munca cu program full time am beneficiat de 6 vacante de cate 1 saptamana, mai toate procurate pe credit. La un calcul matematic scurt, la 22,680 de ore lucrate (am calculat exclusiv orele de munca standard, fara ore suplimentare) am avut doar 270 de ore de relaxare in 10 ani, adica 1.05% din timp mi l-am dedicat mie.

Daca ma gandesc si la faptul ca exceptand doar  2 vacante, restul au fost obtinute prin credit, as putea sa ma adancesc si mai tare in tristete, dar aleg sa nu si sa ma intreb ce am facut diferit in cazul celor 2 vacante achitate din debit si cum as putea sa le repet. Raspunsul este am economisit.

Sa economisesti bani nu este un mit, este un act de vointa, este o necesitate pentru fiecare dintre noi daca ne dorim sa mergem in vacanta, sa facem mici imbunatatiri prin sau pe langa casa, daca ne dorim un copil sau pe al doilea.

Pentru ca suntem oameni si putem cadea prada dorintelor noastre destul de usor, cea mai sigura forma de economisire pentru cei mai multi dintre noi este o asigurare de viata cu o componenta de economisire

Asigurarile de viata cu componenta de economisire au fost create pentru vieti mai confortabile si mai sigure.  Acestea ne aduc linistea unui viitor mai sigur in care atat noi, cat si cei dragi noua, isi pot indeplini toate visurile si se pot bucura de viata.

Astfel, poți opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine, te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci.

Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi, sa traiesti confortabil si sa te bucuri de toate momentele vietii.

Alege sa mergi in vacanta, sa economisesti si sa iti imbunatatesti stilul de viata alaturi de un partener de incredere – OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele