OVB Allfinanz Romania: Decembrie sau luna celor mai lungi liste

Nici nu a inceput bine decembrie ca ai si bifat o multime de chestii. Ai sarbatorit romaneste pe 1 si te-ai uitat la parada dimineata iar pana pe seara ai incercat o ciorba de fasole cu ciolan sau o friptura suculenta.

Te-ai plimbat cel putin o data cu masina si ai admirat, voit sau nu, beculetele multicolore din oras.

Te-ai inghesuit impreuna cu multi alti oameni prin supermarketuri in goana dupa cadoul lui Mos Nicolae.

Iar toate acestea doar in prima saptamana din luna lui decembrie.

Sa mai continui subiectul si sa discutam despre ce te asteapta pana pe 31? Mai bine nu pentru ca ne place bucuria ce pluteste in aer in

fiecare an in aceasta perioada si ar fi bine sa nu o pierdem cu prea mult rationament.

In schimb, iti propun ca in urmatoarea saptamana sa te gandesti la ce ai putea face pentru tine si doar pentru tine, dar in acelasi timp sa ii protejeze, indirect, si pe cei dragi.

Vorbesc de exemplu despre o asigurare de sanatate privata.

Asigurarile de sanatate private sunt acele produse care, contra unei sume lunare modice iti ofera acces la un numar mare de analize si controale importante pentru sanatatea ta. Noi toti stim ca, cu cat esti mai sanatos, cu atat te poti bucura mai mult de viata alaturi de cei dragi tie si le poti oferi tot ceea ce ai tu mai bun de oferit.

Inteleg si ca iti pare greu sa te hotarasti deoarece pe piata sunt nenumarate clinici private si fiecare isi comercializeaza pachetele de sanatate, dar cum fiecare situatie are o solutie, in acest caz ai nevoie de un consultant in asigurari potrivit.

Mai pe scurt ai nevoie de un consultant in asigurari care sa te ajute sa afli ce ti se potriveste acum dar si pe termen lung, ai nevoie de OVB.

Consultantii OVB Allfinanz Romania sunt cel mai potrivit partener care sa te ajute sa faci aceasta alegere. De ce? Pentru ca in portofoliile acestora vei gasi mereu cele mai noi si mai complete produse de asigurari de sanatate, iar asta pentru ca ne pasa de tine si ne dorim sa fi mereu sanatos.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele