OVB Allfinanz Romania: Despre noi inceputuri

Fiecare zi este un mic nou inceput.

Este sansa fiecaruia dintre noi de a deveni mai buni sau cel putin de a pune in miscare planul pentru o viata implinita.

Iar fiecare plan bun are nevoie de cateva elemente esentiale: – Timp
– Chibzuinta
– Asigurare
– Obiective clare
– Parteneri de incredere

Timpul este esential in orice plan pe care il facem, este acea resursa fara de care nimic nu este posibil, iar cele mai bune planuri, cele care iti aduc cea mai mare rasplata, sunt cele care se implinesc intr-un timp mai indelungat. Poate de aici si expresia lucruri bune li se intampla celor care stiu sa astepte. Chibzuinta este acea calitate care ne lipseste multora dintre noi dar care, din fericire, poate fi obtinuta. In momentul in care intelegem ca frigiderele si sifonierele noastre pot fi si pe jumatate pline, iar noi sa fim satisfacuti si ca timpul si resursele noastre financiare pot fi folosite si altfel, atunci am invatat ce inseamna chibzuinta.

Asigurarea, sau altfel spus siguranta ca viata ta este pe un traseu bun este data de increderea pe care o ai in propriile tale decizii. In momentul in care stim ce este important pentru noi si familia noastra, atunci putem sa ne creionam obiective pe termen mediu si lung care sa ne aduca implinirea de care avem nevoie.

Partenerii de incredere reprezinta, poate, cel mai important element al planului iar asta deoarece doar alaturi de astfel de oameni poti sa construiesti ceva sigur si de durata.

Toate elementele de mai sus sunt astazi disponibile sub forma unor produse ce ofera protectie pe termen mediu si lung. Vorbim mai exact despre asigurarile de viata, fie ca vorbim despre cele clasice care te protejeaza impotriva unor situatii neprevazute sau despre cele care au atasat si un program de economisire.

Asigurarile, pe langa componenta lor de protectie, au si o alta de economisire. Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci.

Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurari de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi.

Impreuna vom scrie inceputul unei vieti implinite!

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele