OVB Allfinanz Romania: Drumul catre siguranta este pavat cu bune intentii

Sau altfel spus, ne-am dori sa avem niste asigurari pentru viitor, dar ne pierdem in cheltuielile prezentului.

Hai sa iti povestesc cum decurge luna mea.

Incepe luna, vine salariul. Bucuria sosirii acestuia dureaza aproximativ 8 ore, pana plec inspre casa si ma opresc la un supermarket pentru o alimentare usoara.

Urmeaza plata facturilor de utilitati pe care le aveam clar definite in minte. Odata platite, ma relaxez financiar.

Imi amintesc ca este ziua amicului 1, 2, 3. Cheltuieli neprevazute si nu ma pot duce doar cu o sticla de vin sau 1 buchet de flori, nu se cade.

Lunile de vara vin, in general, cu nunti, botezuri sau mai nou, petreceri de divort. Alta cheltuiala neprevazuta pentru care trebuie sa pregatesc plicul si sa verific si garderoba, ca parca totusi nu as mai purta aceeasi tinuta.

A trecut anul si trebuie sa fac revizia la masina. Ma duc la service-ul de langa, ca e mai ieftin, dar tot neprevazuta e cheltuiala, chiar daca e mai mica.

Ma suna amicul 4 sa iesim la o cafea. Nu pot sa ii spun nu, ca nu l-am mai vazut de luna trecuta, iar cum avem multe de povestit, pe langa cafea vine si o pizza, o apa si poate un desert, toate total neprevazute atunci cand am stabilit ca ne vedem la cafea.

Suna cunoscut? Are rost sa mai continui?

Ideea este ca neprevazutele sunt cam aceleasi in fiecare luna, iar in ceea ce le priveste pe cele anuale, ar trebui sa poti sa le prevezi, ca doar ai fost in aceeasi poza si anul trecut.

Cu toate acestea, cei mai multi dintre noi nu reusim sa economisim singuri.

Dar nu trebuie sa facem asta singuri. Au fost inventate o gama larga de produse de economisire care te pot ajuta sa iti asiguri viitorul.

De exemplu, asigurarea de viata cu componenta de economisire. Este genul de produs 2 in 1 care pe langa protectia pe care ti-o ofera in caz de accident, te ajuta sa pui deoparte pentru mai tarziu.

Nu ai timp sa te interesezi? Nicio problema, te ajuta consultantii OVB Allfinanz Romania.

Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portofoliu complet de produse de asigurari si impreuna cu tine vor identifica cel sau de ce nu, cele mai potrivite produse pentru tine si cei dragi.

Transforma bunele intentii in fapte cu OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele