OVB Allfinanz Romania: Este bine sa fii pregatit

Sunt de parere ca in viata este bine sa fii pregatit, orice ar insemna asta.

Atunci cand pleci in vacanta la mare, de exemplu, este bine sa iti pui in bagaj cel putin o bluza cu maneca lunga deoarece indiferent de ce spun calendarul si Busu’, vremea este probabila si schimbatoare.

La fel si in cazurile in care alegi ce sport sa faca copilul tau este bine sa ii oferi acestuia optiuni pentru a-l ajuta sa isi descopere talentul, in cazul in care discutam despre o inclinatie aparte, sau doar pentru a-i oferi celui mic oportunitatea sa isi dea seama ce ii place mai mult.

Pe scurt, este bine sa nu iti pui toate ouale intr-un singur cos asa cum bine spune o vorba romaneasca.

De aceea, asa cum ai grija sa ai optiuni si solutii pentru situatii comune precum cele de mai sus, tot asa, daca nu chiar mai bine, ar fi bine sa ai optiuni pentru a-ti proteja viitorul pe termen lung.

Un loc de munca stabil este foarte important pentru cei mai multi dintre noi deoarece ne ofera un comfort si o siguranta extrem de importante pentru starea noastra de bine.

Cu toate acestea un loc de munca si un venit stabil nu sunt suficiente atunci cand vorbim despre a-ti asigura protectie financiara pe termen lung, iar siguranta ta si a familie tale sunt importante pentru tine.

Ai nevoie de o solutie care sa iti protejeze banii de tine dar si de inflatie in urmatoarele cateva decenii. Mai exact, vorbim despre un produs de investitii de tip asigurare de viata cu componenta investitionala (cunoscuta si sub numele de asigurare unit-linked).

Pentru cei mai multi dintre noi solutiile de economisire si protectie oferite de institutiile financiare, desi prezinta castiguri frumoase, ne sunt aproape necunoscute. Sau daca stim cate ceva despre ele, nu ne inspira incredere.

Dar avem o solutie pentru tine – consultantii OVB Allfinanz Romania.

De ce un consultant OVB Allfinanz Romania?

Pentru ca in primul rand te va asculta, deoarece pentru noi este important sa stim exact ce iti doresti acum dar si in viitor. In al doilea rand, iti va oferi consultanta financiara personalizata. Adica, in functie de nevoile tale dar si de profilul tau investitional, iti va prezenta doar acele produse potrivite tie.

Daca vrei sa fii pregatit pe termen scurt, mediu, sau chiar lung ai nevoie de un partener de incredere. Ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele