OVB Allfinanz Romania: Fast forward in viitor

Auzim mai mereu povesti despre Popescu ca ar trai in trecut sau despre Georgescu ca are in minte doar ziua de maine, cand ar trebui doar sa ne concentram pe a trai clipa si a ne bucura de viata.

Nimic mai adevarat, cu o singura conditie: asigura-te ca atunci cand vine ziua de maine te vei bucura si de ea asa cum te-ai bucurat de ieri.

Grijile cotidiene ne absorb pe cei mai multi dintre noi si nu mai apucam sa ne bucuram de viata si cu atat mai putin sa ne gandim la ziua de maine si la siguranta acesteia.

Cu toate acestea siguranta lui maine ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Confortul de a stii ca viitorul este sigur vine din alegerile pe care le faci.

Cum? De exemplu, cu ajutorul unei pensii private facultative.

De exemplu, pentru doar 50 de lei in fiecare luna, in 30 de ani poti avea un capital aditional cu ajutorul caruia iti poti ajusta venitul la momentul retragerii din activitate. Cu cat suma pe care o economisesti lunar este mai mare, cu atat va creste si confortul tau financiar la pensie.

Iti este greu sa ai incredere astazi intr-un sistem care te va sustine dupa 30 de ani de contributii? Nu ai de ce.

Pensia facultativa este un produs care are mai multe parghii de siguranta si indiferent de ce se va intampla in urmatoarele decenii, pensia ta va fi in siguranta.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pensii privat, despre cum va arata omenirea, statistic vorbind, peste 30 de ani, dar si pentru a afla cum poti sa te protejezi pe termen lung, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania pentru a afla care sunt solutiile potrivite tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele