OVB Allfinanz Romania: Imprudenta

Zilnic facem cate o imprudenta, exceptand poate sarbatorile mari cand intram in contact cu mai putine persoane, desi nici asta nu este o regula.

Ca ii spui prietenei nr. 1 un secret al prietenei nr. 2 desi nu ar fi trebuit sau ca ii trimiti din greseala un mesaj sefului destinat iubitului si tot asa, mai mereu faci cate o imprudenta. Ideea este ca fiecare dintre noi are parte de ele in viata sa iar marea majoritate a acestora pot fi remediate relativ usor.

Ce nu prea putem remedia este lipsa unor decizii privind viitorul nostru si siguranta familiei noastre, iar astfel de imprudente au mari repercursiuni in viata.

Atunci cand multi dintre noi facem imprudenta de a considera ca totul va fi bine si noi nu trebuie sa facem nimic pentru ca cineva ne va proteja, atunci am furat un intreg bloc de caramizi de la temelia viitorului nostru.

Siguranta pe termen lung atat a noastra cat si a celor dragi noua este relativ usor de asigurat cu ajutorul unor solutii financiare sigure. Este vorba despre asigurarile de viata, fie ele cele clasice sau care au si o componenta de economisire.

De exemplu, asigurarile de viata cu componenta de economisire sunt produsele perfecte pentru tine. Cu o investitie lunara minima (de exemplu 100 Ron) primesti protectie in cazul unor accidente, precum si un capital atragator pe care il poti folosi mai tarziu.

Care sunt beneficiile evidente?
1. Protectie in cazul unui eveniment prevazut in urma caruia ai avea nevoie de servicii medicale de calitate, oferindu-ti acces la cele mai noi centre medicale private
2. Un capital frumusel pe care il poti folosi atunci cand asigurarea ajunge la maturitate (la termen).
3. Te ajuta sa iti organizezi mai bine finantele iar astfel sa elimini din cheltuielile inutile.

Daca ti se pare mult prea complicat si ca nu ai putea sa decizi singur, nu iti face griji, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Consultantii OVB Allfinanz Romania te vor ajuta sa alegi produsul potrivit tie. Ne spui care iti sunt nevoile si asteptarile si in functie de acestea iti vom prezenta produsul cel mai potrivit tie acum precum si pe viitor.

Schimba imprudenta cu un comportament prudent si eficient si contacteaza un consultant OVB Allfinanz Romania pentru a-ti imbunatati calitatea vietii

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele