OVB Allfinanz Romania: Keeping up with the Joneses

Ne traim viata prin comparatie cu cei din jur.

Locuim in cartierul X pentru ca amicul Y locuieste tot acolo, sau din contra, pentru ca ne dorim sa fim mai buni decat el si atunci stam mai bine, intr-un cartier mai frumos.

Conducem masina pe care o conducem pentru ca cel putin unul dintre cunoscutii nostri conduce un model similar, daca nu chiar acelasi.

Iar cand ajungem la vacante, garderoba sau electrocanisce putem sa umplem pagini intregi de comparatii si povesti despre cine ne-a inspirat si cum, dar nu de fiecare data suntem si impacati cu achizitiile noastre.

Ideea este ca suntem intr-o competitie cu cei din jur, una destul de costisitoare si destul de neprofitabila pe termen lung. Keeping up with the Joneses – asa cum spun americanii – a devenit un mod de viata extrem de profitabil, dar nu pentru noi, consumatorii.

Cea mai sanatoasa decizie pentru noi si cei dragi noua ar fi sa ne aflam intr-o competitie cu noi insine si sa avem grija sa ne protejam viata si viitorul scurt, mediu si lung.

Poate iti pare complicat, un siretlic sau chiar imposibil, dar nu este. Ai nevoie doar de informatii corecte si complete, precum si de consultantul financiar potrivit.

Stim cum arata si cum ar putea sa arate viata noastra, dar cu ajutorul unei asigurari de viata si a unei consultante finaciare personalizate, cele mai frumoase vise ar putea sa devina realitate.

Asigurarile de viata sunt acele produse care prin plata unei sume de bani – ce se poate achita lunar, semestrial, trimestrial sau chiar anual – te protejeaza atat pe tine cat si pe cei dragi tie in cazul unui eveniment nefericit. Mai mult, asigurarea de viata te poate ajuta sa economisesti sume importante pentru mai tarziu oferindu-ti astfel un plus de siguranta pentru viitor.

Cu cat incepi mai devreme achizitia unui astfel de produs, cu atat costurile sunt mai mici, iar beneficiile mai mari. Nu exista prea tarziu atunci cand vine vorba despre viitorul tau, exista doar consultantul financiar potrivit si atent la nevoile tale.

Pentru un viitor mai bun pentru tine si cei dragi tie ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele