OVB Allfinanz Romania: Loteria personala

Sau cum ne jucam cei mai multi dintre noi viitorul in fiecare zi intr-un continuu joc de noroc, iar de cele mai multe ori pierdem magistral.

Hai sa facem impreuna o recapitulare a cum ne jucam cu veniturile noastre lunare.

A venit sfanta zi de salariu si este o bucurie maxima pentru cateva ore. Incepi sa ii imparti. La doamna care vinde creme, haine sau pantofi.

Apoi, acoperi eventuale mici datorii pe care le facusei cu o saptamana inainte pe la colegi pentru una sau alta.

La finalul zilei observi ca deja cateva sute de lei au plecat de langa tine catre alte buzunare.

Pana la finalul saptamanii ai platit deja intretinerea, lumina si telefoanele, iar in weekend ai trecut pe la cumparaturi de unde ai plecat cu sacosele pline. Si uite asa nici nu a trecut 1 saptamana de la acea zi faimoasa de salariu ca mai mult de jumatate din finantele tale au uns generos economia romaneasca. Si mai e un drum lung pana la urmatoarea chenzina chiar daca tie ti-ar cam trebui o alta noua fix acum.

Cam asa se intampla in fiecare luna, toate cheltuielile acestea recurente te consuma iar borcanul tau de economii ramane la fel de gol si de trist si luna asta.

Dar nu te impacientezi prea tare pentru ca iti spui ca esti tanar inca si nu ti se va intampla nimic grav, vorba aceea.

Iar astfel luni, ani intregi chiar te amagesti singur si iti joci viitorul si siguranta la aceasta loterie numita cotidian.

Cum iesi din cotidian si iti schimbi obiceiurile financiare ? Cu ajutorul unui consultant finaciar de incredere si produsul, sau chiar produsele potrivite tie.

Astazi ai la dispozitie o gama larga de produse de economisire care te pot ajuta sa iti asiguri viitorul.

De exemplu, asigurarea de viata cu componenta de economisire. Este genul de produs 2 in 1 care pe langa protectia pe care ti-o ofera in caz de accident, te ajuta sa pui deoparte pentru mai tarziu.

Nu ai timp sa te interesezi? Nicio problema, te ajuta consultantii OVB Allfinanz Romania.

Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portofoliu complet de produse de asigurari si impreuna cu tine vor identifica cel sau de ce nu, cele mai potrivite produse pentru tine si cei dragi.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele