OVB Allfinanz Romania: Obiective pentru 2015 si restul vietii

De cativa ani a devenit trendy ca la inceputul fiecarui an sa facem un mic inventar al anului pe care il incheiem si sa pregatim lista cu obiective pentru cel care tocmai incepe.

Nu pot spune ca este un obicei bun sau rau, dar nici nu am reusit pana acum sa bifez lista 100% deci mai incerc si anul acesta.

Ce pot spune este ca o lista cu obiective m-a ajutat sa nu uit ce este important pentru mine si familia mea, mai exact siguranta. Iar siguranta este data si de asigurarea ca indiferent de ce iti va aduce noul an, tu ai facut tot posibilul sa fi protejat.

Siguranta, cu riscul de a ma repeta, nu vine neaparat din numarul de yale pe care le are usa de la intrare sau de ce sistem de siguranta ai instalat acasa, ea este data de confortul deciziilor tale si de puterea de a economisi astazi pentru poimaine.

Imagineaza-ti, de exemplu, ca venitul tau este mai mic cu 100 de Ron in fiecare luna. E chiar asa greu? Cat ai cheltuit la ultima vizita la supermarketul de langa casa? Cred ca mai mult de atat si a fost o cheltuiala pe termen scurt.

Exista mai multe modalitati prin care iti poti asigura viitorul, iar una dintre acestea este asigurarea de viata.

Asigurarile de viata cu componenta de economisire sunt produsele perfecte pentru tine. Cu o investitie lunara minima (de exemplu 100 Ron) primesti protectie in cazul unor accidente, precum si un capital atragator pe care il poti folosi mai tarziu.

Inteleg ca iti este dificil sa alegi dintre zecile de pachete de asigurari de viata disponibile pe piata astazi, dar avem o solutie pentru tine: un consultant OVB Allfinanz Romania.

Consultantii OVB Allfinanz Romania te vor ajuta sa alegi produsul potrivit tie. Ne spui care iti sunt nevoile si asteptarile si in functie de acestea iti vom prezenta produsul cel mai potrivit tie acum precum si pe viitor.

Fa din indeplinirea obiectivelor tale o prioritate si contacteaza un consultant OVB Allfinanz Romania pentru a-ti imbunatati calitatea vietii.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele