OVB Allfinanz Romania: Pe termen lung

Sunt o persoana activa, cu un program extrem de incarcat, careia ii place sa vada cat mai repede rezultatele muncii sale. Cel mai probabil nevoia de a vedea rezultatele oricarei actiuni cat mai repede este o caracteristica a varstei precum si a valorilor si a stilului de viata promovat in ultima decada cel putin.

Cu alte cuvinte, pentru cei mai multi dinte noi daca nu vedem rezultate imediate in activitatile noastre, de cele mai multe ori abandonam, fie ca vorbim despre o alimentatie sanatoasa, despre a face sport in mod regulat sau chiar de a economisi.

Am invatat in timp sa am rabdare, sa investesc energie si timp in activitatile mele deoarece voi putea culege rezultate mult mai bune pe termen mediu decat cele culese imediat.

Este o lectie pe care am invatat-o singura, cheltuind nebuneste si luand decizii radicale, dar care este extrem de valoroasa, mai ales pe termen lung.

De exemplu am inceput déjà sa pun deoparte pentru pensie desi pana la retragerea mea din activitate sunt mai mult de 30 de ani. De ce am inceput acum? Pentru a ma asigura ca si la pensie voi putea sa ma bucur de viata si sa imi satisfac micile sau chiar marile placeri.

De ce merita sa te gandesti si sa investesti de acum pentru o pensie ? Pai sa facem un calcul simplu: pentru doar 50 de lei in fiecare luna, in 30 de ani poti avea un capital aditional cu ajutorul caruia iti poti ajusta venitul la momentul retragerii din activitate. Cu cat suma pe care o economisesti lunar este mai mare, cu atat va creste si confortul tau financiar la pensie.

Iti este greu sa ai incredere astazi intr-un sistem care te va sustine dupa 30 de ani de contributii? Cat de sigur este locul tau de munca astazi si pentru cat timp crezi ca il vei mentine? Este o situatie similara din punctul de vedere al sigurantei pe termen lung, doar ca tu controlezi pensia facultativa iar nu invers.

Pensia facultativa este un produs care are mai multe parghii de siguranta si indiferent de ce se va intampla in urmatoarele decenii, pensia ta va fi in siguranta.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pensii privat, despre cum va arata omenirea, statistic vorbind, peste 30 de ani, dar si pentru a afla cum poti sa te protejezi pe termen lung, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania pentru a afla care sunt solutiile potrivite tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele