OVB Allfinanz Romania: Pentru ca pot

De cele mai multe ori ne gasim scuze pentru ce nu putem face.

Nu am timp sa citesc o carte, nu stiu sa cant la un instrument muzical, nu pot sa imi gasesc un alt job sau sa avansez la locul de munca pe care il am acum etc.

Tot repetand acest comportament zilnic el ne devine extrem de natural.

Ai nevoie sa iti reamintesti ca poti orice iti pui in minte si ca singurele bariere sunt cele pe care ti le impui tu.

De exemplu, daca nu ai timp sa citesti o carte atunci renunta la o parte din orele petrecute la televizor, sau daca job-ul tau nu te mai motiveaza sau nu te mai ajuta sa te dezvolti, atunci este timpul sa incerci ceva nou.

Poti incerca o cariera in domeniul consultantei financiare.

Consultantul financiar este:
– o persoana extrem de informata privind cele mai bune si mai noi produse de asigurari de viata care te pot ajuta sa economisesti si sa protejezi ceea ce conteaza pentru tine;
– o persoana responsabila deoarece iti prezinta produse a caror contributie si protectie se intind pe cateva decenii;
– o persoana atenta la nevoile tale si care iti va prezenta doar acele produse care ti se potrivesc tie in mod particular;
– o persoana carismatica si comunicativa care te va face sa te simti in largul tau atunci cand vorbesti atat despre visurile tale cele mai marete precum si despre grijile tale priviind viitorul si stabilitatea financiara.

Consultantul financiar pare a fi un supererou si poate la o anumita scara chiar este daca ne gandim la faptul ca prin intermedierea financiara pe care o face protejeaza vietile si visurile a mii de oameni.

Dar sa nu uitam si de nevoile lui proprii. Astfel, un consultant financiar are atat programul de lucru cat si venitul pe care si-l doreste.

Domeniul financiar este unul extrem de dinamic care iti permite sa iti creezi un program de lucru in functie de ambitiile tale financiare dar si de timpul pe care doresti sa il petreci cu cei dragi.

Asigurari de viata, pensii private, asigurari de sanatate, castiguri importante, visuri indeplinite, independenta financiara, timp liber, evolutie, pe toate le gasesti alaturi de echipa OVB Allfinanz Romania.

Pentru ca si tu poti sa fii si sa ai tot ceea ce iti doresti!

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele