OVB Allfinanz Romania: Planificare

De 10 ani merg la serviciu si ma intretin singura.

Platesc intretinere si facturi curente, indes bine toate rafturile frigiderului, sifonierul cere un alt sifonier pentru ca nu mai are loc de haine, iar casa este destul de bine intesata de gadgeturi, lucruri, lucrusoare si o pisica incat nu prea as mai avea unde sa arunc un ac.

Cati bani am economisit in acesti 10 ani?

Pai niciun leu pana fix acum un an cand mi-am incheiat o asigurare de viata cu componenta de economisire.

Astazi, dupa 12 contributii lunare de cate 200 de lei pe luna, dupa ce scoatem din ecuatie comisionul de administrare al asiguratorului, raman cu aproximativ 2,300 de Ron economisiti.

Daca iti pare mica suma, iti reamintesc ca in ultimii 9 ani suma economisita de mine a fost zero. Deci eu pot spune ca sunt clar pe plus cu ajutorul asigurarii mele de viata.

In plus, in tot acest an am fost protejata in cazul unui eveniment neprevazut. Astfel, in caz de accident voi avea acces la cei mai buni medici si cele mai noi tehnici medicale.

Mai mult, in cazul nefericit in care s-ar produce evenimentul asigurat – decesul – familia mea va beneficia atat de sumele economisite in timp, precum si de o prima suplimentara din partea asiguratorului.

Stiu ca celor mai multi dintre noi ni se pare total nepotrivit sa ne gandim la moarte sau la boala acum, cand suntem tineri, ni se par foarte departe de noi si in niciun caz ca ni s-ar putea intampla vreodata ceva rau noua.

Dar eu privesc lucrurile putin altfel. Eu ma gandesc ca imi place viata mea, ca imi iubesc familia si prietenii dragi. Vreau sa ma bucur de ei acum, maine si peste multi ani, iar faptul de a ma sti atat eu cat si ei protejati in cazul unui eveniment nefericit imi da o si mai mare incredere in viitor.

Planificarea este importanta pentru ca iti da siguranta si incredere in tine insuti.

Desigur, alegerea unui astfel de produs nu este o treaba pe care sa o lasi la voia intamplarii ci ai nevoie de un partener de incredere, care sa te ajute sa alegi cel mai potrivit produs pentru tine.

Suntem diferiti dar o viata mai sigura si mai buna este pe lista celor mai multi dintre noi iar o astfel de decizie o putem lua doar alaturi de oameni de incredere.

Un consultant financiar bun iti va oferi un produs care sa ti se potriveasca tie, in functie de nevoile tale si de cum iti doresti sa fie viitorul tau.

Planifica-ti viitorul alaturi de un partener de incredere – OVB Allfinanz Romania.

OVB Alllfinanz Romania este solutia potrivita acelora care isi doresc siguranta si protectie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele