OVB Allfinanz Romania: Poti sa economisesti daca vrei

Economisirea inseamna planificare si vointa.

Daca ai impresia ca a economisi inseamna sa renunti la lucrurile care iti fac placere, inseamna ca nu ai intalnit inca partenerul potrivit pentru a incepe sa economisesti, acel consultant financiar care sa iti explice cum functioneaza si care sunt beneficiile pentru tine.

Economisirea inseamna sa ai un plan bun pe termen lung, inseamna sa ai un tel (sau de ce nu mai multe ?) si sa il respecti pana in momentul in care l-ai atins.

Dar nu inseamna sa renunti la micile placeri lunare, trimestriale sau anuale ci doar sa iti planifici mai bine bugetul astfel incat sa elimini cel putin partial, daca nu total, cheltuielile inutile.

De exemplu, nu stiu daca ai nevoie de a cincea bluzita verde pentru vara, sau daca chiar este necesar sa cumperi alimente in fiecare luna de cateva sute de lei pe care ulterior sa le arunci pentru ca nu ai timp sa le consumi sau pentru ca te-ai plictisit si vrei ceva nou si proaspat.

Pentru cateva zeci de lei in fiecare luna poti sa iti asiguri o suma frumusica atunci cand alegi sa te retragi din activitate si sa iti pastrezi cat mai mult din stilul de viata cu care esti deja obisnuit.

Daca iti pare complicat, afla ca nu este. Ai nevoie doar de informatii corecte si complete, precum si de consultantul financiar potrivit. Ai nevoie de o asigurare de viata cu componenta de economisire.

Asigurarile de viata sunt acele produse care prin plata unei sume de bani – ce se poate achita lunar, semestrial, trimestrial sau chiar anual – te protejeaza atat pe tine cat si pe cei dragi tie in cazul unui eveniment nefericit. Mai mult, asigurarea de viata te poate ajuta sa economisesti sume importante pentru mai tarziu oferindu-ti astfel un plus de siguranta pentru viitor.

Cu cat incepi mai devreme achizitia unui astfel de produs, cu atat costurile sunt mai mici, iar beneficiile mai mari. Nu exista prea tarziu atunci cand vine vorba despre viitorul tau, exista doar vointa si consultantul financiar potrivit si atent la nevoile tale.

Pentru un viitor mai bun pentru tine si cei dragi poti sa incepi sa economisesti acum iar un consultant OVB Allfinanz Romania este partenerul potrivit.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele