OVB Allfinanz Romania: Povesti cu bunici si final fericit

Povestile cu bunici care traiesc cu o pensie cu care pot cumpara o singura franzela nu ne sunt deloc straine, ba chiar sunt suficient de multe pentru a fi dureroase.

Statistic vorbind, omenirea imbatraneste. Costul vietii a devenit atat de mare de cateva decenii bune incat pentru multi dintre noi a avea si un singur copil a devenit un lux, locurile de munca nu se gasesc agatate de coada vreunui catel iar viitorul pare al batranilor si nu al copiilor.

Iar acest lucru se intampla si din cauza ca suntem obisnuiti sa aiba altcineva grija de noi. Fie el statul, ca deh, am muncit o viata, fie copii nostri, ca doar si noi am avut grija de ei cand erau mici.

Gresit. Fiecare este responsabil sa aiba grija de el insusi atat azi cat si maine.

Nu astepta ca in momentul in care vei avea nevoie de ajutor sa pice din cer ajutorul de care ai nevoie. Ofera-ti singur de astazi ajutor pentru maine.

Cum? De exemplu, cu ajutorul unei pensii private facultative.

Pentru doar 50 de lei in fiecare luna, in 30 de ani poti avea un capital aditional cu ajutorul caruia iti poti ajusta venitul la momentul retragerii din activitate. Cu cat suma pe care o economisesti lunar este mai mare, cu atat va creste si confortul tau financiar la pensie.

Iti este greu sa ai incredere astazi intr-un sistem care te va sustine dupa 30 de ani de contributii? Nu ai de ce.

Pensia facultativa este un produs care are mai multe parghii de siguranta si indiferent de ce se va intampla in urmatoarele decenii, pensia ta va fi in siguranta.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pensii privat, despre cum va arata omenirea, statistic vorbind, peste 30 de ani, dar si pentru a afla cum poti sa te protejezi pe termen lung, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania pentru a afla care sunt solutiile potrivite tie.

Alege sa ai o poveste de bunic cu final fericit

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele