OVB Allfinanz Romania: Regim de detoxifiere financiara

In cele mai multe zile mananc haotic, sau prea putin, petrec multe ore pe scaun, ma stresez cu diverse si dorm putin si agitat.

Principalul motiv pentru aceasta agitatie este reprezentata de goana dupa un viitor mai bun, sau cel putin asa imi place sa cred.

Cei mai multi dintre noi mergem la serviciu pentru suma de la finalul fiecarei luni si pentru bunurile pe care le putem cumpara cu aceasta. Sunt printre noi si oameni carora le place foarte mult ceea ce fac si pentru care pasiunea si bucuria de a face ceea ce le place depaseste nevoia unui venit stabil, dar sunt mult mai putini decat cei din prima categorie.

Cu toate acestea, exista metode prin care un viitor mai bun pentru tine si ce dragi poate sa devina mult mai accesibil.

Solutiile despre care vorbesc te ajuta sa iti pastrezi stilul de viata dorit pe termen lung, indiferent de cariera si stilul de munca pe care il alegi.

Siguranta lui maine ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi iar confortul de a stii ca viitorul este sigur vine din deciziile pe care le luam, de exemplu, cu ajutorul unei pensii private facultative.

Sa facem un calcul simplu: pentru doar 50 de lei in fiecare luna, in 30 de ani poti avea un capital aditional cu ajutorul caruia iti poti ajusta venitul la momentul retragerii din activitate. Cu cat suma pe care o economisesti lunar este mai mare, cu atat va creste si confortul tau financiar la pensie.

Iti este greu sa ai incredere astazi intr-un sistem care te va sustine dupa 30 de ani de contributii? Cat de sigur este locul tau de munca astazi si pentru cat timp crezi ca il vei mentine? Este o situatie similara din punctul de vedere al sigurantei pe termen lung, doar ca tu controlezi pensia facultativa iar nu invers.

Pensia facultativa este un produs care are mai multe parghii de siguranta si indiferent de ce se va intampla in urmatoarele decenii, pensia ta va fi in siguranta.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de pensii privat, despre cum va arata omenirea, statistic vorbind, peste 30 de ani, dar si pentru a afla cum poti sa te protejezi pe termen lung, ai nevoie de un consultant financiar de incredere.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania pentru a afla care sunt solutiile potrivite tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele