OVB Allfinanz Romania: Suprize

Stiu foarte putine persoane carora sa nu le placa surprizele.

Cand e ziua prietenului tau cel mai bun ii organizezi o petrecere surpriza alaturi de oameni dragi lui pe care in mod cert nu o va uita prea curand.

La absolvirea verisoarei tale cele mai mici te prezinti cu cel mai mare buchet de flori pe care l-ai gasit ca sa o feliciti si sa ii spui cat esti de mandru de ea.

La aniversarea casatoriei voastre, iti scoti sotia la o cina romantica, cu flori si cadou, ca in filmele americane de dragoste.

Ce mai, ne cam plac genul acesta de surprize.

Ce nu ne place in schimb, este cand ocaziile sunt mai putin fericite si ne iau complet pe nepregatite.

Cum ar fi atunci cand se fac restructurari la locul de munca si realizezi ca nu ai pus deoparte suficient sau chiar deloc.

Sau atunci cand a aparut o situatie in familia ta si este nevoie de o suma importanta de bani pentru a o rezolva si te vezi nevoit sa te imprumuti pentru aceasta.

Exemplele sunt multe, iar genul acesta de surprize am dori sa le evitam pe cat posibil.

In acest sens, ar trebui sa ne cream singuri niste parghii de siguranta pe care sa le putem activa la nevoie. Avem nevoie de asigurari.

De asigurari de viata mai exact.

Asigurarile de viata sunt produsele perfecte pentru a te proteja de surprizele neplacute care ar putea aparea in viata ta.

De exemplu, o asigurare de viata clasica este produsul ideal pentru a te proteja pe tine, dar mai ales pe cei dragi tie in cazul unui accident oferindu-ti protectie in urmatoarele cazuri :
• pierderea capacitatii de munca – in cazul in care suferi un accident care iti provoaca pierderea capacitatii de munca, vei fi scutit de plata primelor de asigurare;
• invaliditatea permanenta – daca suferi un accident in urma caruia vei ramane cu invaliditate permanenta, vei benefica de suma asigurata pentru acest risc;
• supravietuirea – la expirarea contractului de asigurare vei primi banii aferenti sumei asigurate fie sub forma de rate, fie intr-o suma unica.

Solutii pentru a preveni surprizele neplacute exista.

Pentru a le preveni ai nevoie de un un consultant financiar de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Alaturi de consultantii nostri vei gasi solutii pentru a preintampina orice surpriza neplacuta.

Bucura-te de surprize si de siguranta.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele