OVB Allfinanz Romania: Tu poti

Planificarea familiala si cu precadere planificarea unui copil, ar trebui sa fie un pas important in viata fiecarui cuplu, iar in ultima perioada pentru din ce in ce mai multe cupluri ajunge sa fie coplesitoare.

In momentul in care te gandesti la un copil incepi sa cantaresti toate aspectele vietii tale si ce ar trebui schimbat, imbunatatit sau chiar evitat.

Astfel mobila incepe sa capete forme din ce in ce mai lipsite de colturi, orele suplimentare la birou scad, sau te gandesti din ce in ce mai serios sa le reduci, iesirile in oras se imputineaza iar crearea unui cont de economii devine un subiect din ce in ce mai frecvent in cadrul conversatiilor de la cina.

In ciuda listei lungi de mai sus – care nici macar nu este completa dupa noile standarde – un copil este o bucurie si o implinire.

Astazi cuplurile au la dispozitia lor o serie de solutii menite sa ii ajute atat in procesul de planning familial, cat si in viata de zi cu zi.

Asigurarile de viata ii protejeaza pe tinerii parinti dar si pe cei mici atunci cand familia decide sa achizitioneze un astfel de produs pentru noul membru al familiei.

Asigurarile de viata destinate copiilor functioneaza intr-o maniera similara celor destinate adultilor, mai exact ii protejeaza in cazul unui eveniment neprevazut in timp ce te ajuta pe tine sa acumulezi pentru ei o suma frumusica, de care pot beneficia la momentul majoratului sau la aniversarea de 25 de ani.

Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma de care vrei sa dispuna la momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere pentru ca stim cat de importanta este familia ta pentru tine, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur ci ai nevoie de un broker de asigurare de incredere. Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi pentru ca tu sa poti avea grija de tine si de cei dragi.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele