OVB Allfinanz Romania: Tusea si junghiul

Sau cum nicio problema nu vine singura.

Si ca sa luam expresia ad litteram, mai nicio problema de sanatate nu este singura ci insotita de cel putin inca una.

Cel mai comun partener al oricarei probleme de sanatate care se respecta este povara financiara.

Adica daca ai apucat sa te duci la medic pentru ca te durea ceva, ar fi bine sa fi trecut si pe la bancomat inainte pentru a fi pregatit.

Cum a aratat o vizita la cabinetul medicului de familie din sistemul de stat, de exemplu?

Pai, dupa ce ai asteptat ceva timp ca sa intri desi aveai programare, toate bunicile si bunicii de pe hol, care probabil erau acolo si ieri au petrecut mai mult timp decat era prevazut in cabinetul medicului iar acum toata ziua s-a decalat.

Apoi, dupa ce ai intrat si te rogi sa nu fi uitat adeverinta de salariat fara care nu existi pentru niciun medic de familie din sistemul de stat, incepe asa zisul control.

Nu esti nici de 30 de secunde in cabinet si déjà se deschide usa. Urmatorul pacient este putin impacientat si are doar o intrebare pentru medic. La cat ai asteptat, te gandesti ca ce mai conteaza cateva minute in plus, dumnealui pare ca nu mai are la fel de multe minute.

Ai noroc, consultatia dubla se incheie si poti sa reiei discutia aproape privata cu medicul.

Urmeaza un maraton de intrebari care iti par un fel de cultura generala despre tine si mai putin legate de problema pentru care ai venit efectiv, iar dupa cateva minute te afli déjà de cealalta parte a usii cabinetului poate cu o trimitere la un specialist.

Daca cele de mai sus iti sunt cunoscute dar ai vrea totusi sa nu le mai repeti, atunci ai nevoie de o asigurare privata de sanatate.

Pentru doar cateva zeci de lei pe luna poti sa ai grija de tine folosind o asigurare privata de sanatate.

Analizele anuale, precum si alte analize de rutina te vor ajuta sa te mentii sanatos si sa castigi cat mai mult timp alaturi de familia ta.

Produsele potrivite tie si celor dragi exista si ai nevoie doar de un consultant de incredere pentru a le identifica.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania alaturi de tine atunci cand faci alegerea potrivita deoarece consultantii nostri stiu cat de nepretuita este sanatatea ta si a celor dragi tie.

Alege o viata sanatoasa alaturi de un partener de incredere. Alege OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele