OVB Allfinanz Romania: Planuri pentru urmatorul an

Imi plac inceputurile deoarece sunt pline de promisiuni.

De exemplu, atunci cand incepi un nou proiect acesta vine cu foarte multe promisiuni si oportunitati deopotriva. Dar cel mai mult imi place promisiunea pe care mi-o fac mie ca voi incerca sa fiu cea mai buna in timp ce imi dezvolt noi abilitati sau le imbunatatesc pe cele déjà existente.

De aceea fiecare inceput de an este pentru mine ca un nou proiect, precum o pagina alba ce te invita sa o umpli cu vise, dorinte si impliniri, iar in 2016 eu imi doresc:

  • Sa fiu un om mai bun si sa ii ajut pe cei din jurul meu neconditionat;
  • Sa invat ceva nou, fie ca informatia o voi gasi intr-o carte sau ca voi urma un curs de dezvoltare profesionala;
  • Sa imi ajut familia si sa le fiu alaturi de cate ori am ocazia;
  • Sa am grija sa raman sanatoasa;
  • Sa ma asigur ca sunt in siguranta fata de orice intemperie ce poate fi prevenita de om;
  • Sa apreciez ceea ce este important in viata – familia, oamenii dragi, amintirile si prezentul.

Toate dorintele de mai sus pot fi implinite exclusiv de mine, iar daca pentru primele trei resursele pentru implementare le gasesc in interiorul meu, pentru ultimele 3 ajutorul este disponibil in exterior si poarta numele de asigurare.

Asigurarile de sanatate sunt acele produse care imi permit sa am grija de mine pe termen lung. Acestea sunt produsul perfect atunci cand le contractezi cat mai devreme in viata deoarece cu cat ai mai multa grija de tine cu atat poti preveni mai bine orice problema grava ar putea aparea.

Analizele anuale, precum si alte analize de rutina te vor ajuta sa te mentii sanatos si sa castigi cat mai mult timp alaturi de familia ta.

Pentru a preveni intemeperiile financiare am nevoie de o asigurare de viata cu optiune de economisire. Acest produs imi ofera:

– Protectie – in cazul unui eveniment nefericit familia mea este protejata si beneficiaza de suportul financiar necesar pentru a depasi orice situatie;

– Putere financiara – atunci cand polita va ajunge la maturitate voi beneficia de un capital ce imi va permite sa imi indeplinesc visurile;

– Confort – stiu ca atat familia cat si viitorul meu sunt asigurate impotriva unor evenimente nefericite.

Astfel am delegat siguranta mea si asigurarea viitorului meu catre o institutie care este mult mai abilitata sa faca asta decat mine si anume OVB Allfinanz Romania.

Indiferent de cat de marete iti par planurile, acestea se pot implini mereu alaturi de un partener de incredere.

Si tu poti sa iti realizezi planurile pentru urmatorul an. Ai nevoie doar de OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele